Winkelontwerp

Voor een passend winkel ontwerp kunt u terecht bij Paul Cleven, winkelontwerper Paul Cleven is in staat om zowel privé als zakelijk iets moois voor u op papier te zetten. Luisteren naar de behoefte is heel belangrijk bij het winkel ontwerpen. Zowel voor de mensen die er werken of die komen winkelen Moeten zich op hun gemak voelen. Een winkel kan heel persoonlijk zijn maar het is toch de kunst om dit aantrekkelijk te maken voor een breed publiek. Bij een winkel ontwerp zijn bepaalde indelingen belangrijker dan als je privé gaat verbouwen. Winkel ontwerpen kan op verschillende manieren, vast ingebouwd of makkelijk demontabel.

Gerealiseerde winkel ontwerpen en projecten zijn oa : parfumerie, kapsalons, opticiens, kledingwinkels, ook verschillende bedrijven met showroom oa autobedrijven en kantoren zijn met een winkel ontwerp van Paul Cleven gerealiseerd. Winkel ontwerper Paul Cleven geeft u een duidelijk inzicht.

“Paul Cleven is een jonge dynamische Designer. Door zijn interesse in verschillende stijlen heeft hij een enorm aanpassingsvermogen. Met zijn frisse kijk op uitdagende ideeën is Paul in staat geweest om iets te realiseren waar wij nog lang plezier aan kunnen beleven.”

Fam. Gerrits

“Paul heeft ons nieuwe huis een thuis gemaakt! Met zijn frisse kijk en expertise wist hij onze wensen te realiseren. Prachtige materialen en leuke gadgets maken de woning nu functioneel en compleet.”

M. Ladage

“Met zijn creatieve en vernieuwende ontwerpen weet Paul ons elke keer weer versteld te staan!”

Fam. van Vorstenbos

“Paul had met zijn open en eerlijke werkwijze al direct een streepje voor bij ons. Hij heeft de nieuwe winkel precies die sfeer en uitstraling gegeven waar wij naar op zoek waren. Volgens onze klanten is de winkel in balans. Paul heeft de winkel ingericht met verrassende producten en middelen. Hij is hiermee ruim binnen budget gebleven, iets wat ook niet onbelangrijk is in deze tijd!”

Mieke Vonhoff, Vonhoff Fashion Store