Kantoorontwerp

Voor verrassend kantoor ontwerp kunt u terecht bij Paul Cleven, kantoorontwerper Paul Cleven is in staat om zowel privé als zakelijk iets voor u uit te werken in 3D om een goed beeld te krijgen hoe het er uit zal zien als het gerealiseerd word. Goed opnemen wat de wensen zijn is heel belangrijk bij het kantoor ontwerpen. Zowel voor de mensen die er de hele dag aanwezig is maar ook voor de mensen die maar heel even aanwezig zijn moeten zich op hun gemak zijn. Een kantoor kan heel groot zijn maar het is toch juist leuk om toch een geborgen gevoel te creëren voor een breed publiek. Bij ieder kantoor ontwerp zijn bepaalde behoeftes veel sterker dan bij andere ruimtes dit maakt het telkens weer uniek.

Alles in modulus of meer maatwerk en vast ingebouwd. Verschillende kantoren zijn reeds gerealiseerd door Paul Cleven geen van elk zijn met elkaar te vergelijken net zo dat ieder een eigen smaak heeft.

“Paul Cleven is een jonge dynamische Designer. Door zijn interesse in verschillende stijlen heeft hij een enorm aanpassingsvermogen. Met zijn frisse kijk op uitdagende ideeën is Paul in staat geweest om iets te realiseren waar wij nog lang plezier aan kunnen beleven.”

Fam. Gerrits

“Paul heeft ons nieuwe huis een thuis gemaakt! Met zijn frisse kijk en expertise wist hij onze wensen te realiseren. Prachtige materialen en leuke gadgets maken de woning nu functioneel en compleet.”

M. Ladage

“Met zijn creatieve en vernieuwende ontwerpen weet Paul ons elke keer weer versteld te staan!”

Fam. van Vorstenbos

“Paul had met zijn open en eerlijke werkwijze al direct een streepje voor bij ons. Hij heeft de nieuwe winkel precies die sfeer en uitstraling gegeven waar wij naar op zoek waren. Volgens onze klanten is de winkel in balans. Paul heeft de winkel ingericht met verrassende producten en middelen. Hij is hiermee ruim binnen budget gebleven, iets wat ook niet onbelangrijk is in deze tijd!”

Mieke Vonhoff, Vonhoff Fashion Store