Interieurontwerper

Paul Cleven kan een passend interieur ontwerp voor u uitwerken,

Interieurontwerpers zoals oa interieurontwerper Paul Cleven is in staat om thuis te laten voelen in uw privé leven of juist te stimuleren om het werk. Het begint bij het begint, goed luisteren en dan deze wensen visualiseren in 3d, is heel belangrijk als interieur ontwerper bij het ontwerpen. Zowel voor de mensen die er werken of die komen winkelen of wonen, Moeten zich juist een geborgen gevoel krijgen als het ontwerp bewandelen. Een interieur is heel persoonlijk dus het blijft telkens weer een uitdaging om iedereen een gevoel te geven alsof ze thuis komen. Bij een winkel ontwerp zijn bepaalde indelingen belangrijker dan als je dit in je privé omgeving zou toepassen.

Vele interieurontwerpers hebben een eigen smaak, interieurontwerper Paul Cleven vind het juist een uitdaging om de smaak van de klant en zijn eigen smaak te laten samen vloeien. Gerealiseerde ontwerpen en projecten zijn oa : particulieren maar ook een parfumerie, kapsalons, opticiens, kledingwinkels, etc. interieurontwerper Paul Cleven laat u het eind resultaat zien alvorens u start.

“Paul Cleven is een jonge dynamische Designer. Door zijn interesse in verschillende stijlen heeft hij een enorm aanpassingsvermogen. Met zijn frisse kijk op uitdagende ideeën is Paul in staat geweest om iets te realiseren waar wij nog lang plezier aan kunnen beleven.”

Fam. Gerrits

“Paul heeft ons nieuwe huis een thuis gemaakt! Met zijn frisse kijk en expertise wist hij onze wensen te realiseren. Prachtige materialen en leuke gadgets maken de woning nu functioneel en compleet.”

M. Ladage

“Met zijn creatieve en vernieuwende ontwerpen weet Paul ons elke keer weer versteld te staan!”

Fam. van Vorstenbos

“Paul had met zijn open en eerlijke werkwijze al direct een streepje voor bij ons. Hij heeft de nieuwe winkel precies die sfeer en uitstraling gegeven waar wij naar op zoek waren. Volgens onze klanten is de winkel in balans. Paul heeft de winkel ingericht met verrassende producten en middelen. Hij is hiermee ruim binnen budget gebleven, iets wat ook niet onbelangrijk is in deze tijd!”

Mieke Vonhoff, Vonhoff Fashion Store