Interieurarchitect Wijchen

Bent u op zoek naar een interieurarchitect voor Wijchen en omstreken? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Paul Cleven. Hij is een specialist op het gebied van alles wat met interieurarchitectuur voor Wijchen en omstreken te maken heeft. Cleven heeft al een groot aantal mensen aan een mooi nieuw interieur geholpen en gaat graag ook aan de slag voor u. Heeft u al een idee van een interieur dat u wel in uw huis zou willen zien? Of wilt u zich laten verrassen door wat Cleven in petto heeft voor u? Dat kan natuurlijk ook altijd!

Interieurarchitecten voor Wijchen

We vinden het belangrijk dat u een nieuw interieur krijgt dat helemaal bij u past. Een nieuwe stijl, maar met een vertrouwd gevoel. Iets wat bij u past, maar waar u toch een fris, inspirerend gevoel van krijgt. U kunt dan ook altijd even een kijkje nemen op deze website, waar u meerdere voorbeelden terugvindt van eerdere interieurs die Cleven heeft gemaakt als interieurarchitect voor Wijchen en omstreken. Wellicht doet u hier al inspiratie op voor uw eigen inrichting? U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rustiek landelijke inrichting, een moderne, of een speelse vintage look. Wat u maar wenst!

Meer weten over interieurarchitectuur voor Wijchen?

Het is goed om eens contact op te nemen met Paul om een afspraak te maken. Hij komt dan bij u langs om samen met u door te nemen wat er allemaal tot de mogelijkheden behoort. Een mooie inrichting waar u optimaal van kunt genieten. Een inrichting waar u vele jaren uzelf thuis in voelt. Interieurarchitecten voor Wijchen doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u uzelf zo prettig mogelijk voelt in uw nieuwe huis. Cleven helpt u met het inrichten van uw huis op een manier die helemaal bij u past!

“Paul Cleven is een jonge dynamische Designer. Door zijn interesse in verschillende stijlen heeft hij een enorm aanpassingsvermogen. Met zijn frisse kijk op uitdagende ideeën is Paul in staat geweest om iets te realiseren waar wij nog lang plezier aan kunnen beleven.”

Fam. Gerrits

“Paul heeft ons nieuwe huis een thuis gemaakt! Met zijn frisse kijk en expertise wist hij onze wensen te realiseren. Prachtige materialen en leuke gadgets maken de woning nu functioneel en compleet.”

M. Ladage

“Met zijn creatieve en vernieuwende ontwerpen weet Paul ons elke keer weer versteld te staan!”

Fam. van Vorstenbos

“Paul had met zijn open en eerlijke werkwijze al direct een streepje voor bij ons. Hij heeft de nieuwe winkel precies die sfeer en uitstraling gegeven waar wij naar op zoek waren. Volgens onze klanten is de winkel in balans. Paul heeft de winkel ingericht met verrassende producten en middelen. Hij is hiermee ruim binnen budget gebleven, iets wat ook niet onbelangrijk is in deze tijd!”

Mieke Vonhoff, Vonhoff Fashion Store