Interieurarchitect Nijmegen

Heeft u een interieurarchitect nodig regio, nijmegen, oss, uden, cuijk, beuningen, venray, boxmeer dan verzoek ik u om even de site van Paul Cleven te bezoeken. Daar krijg je een duidelijk beeld wat hij voor u kan betekenen. Een kennismaking gesprek is vrijblijvend, elkaar eerst leren kennen vind Paul Cleven toch wel erg belangrijk alvorens je samen dit avontuur aan gaat. Want je hebt zoveel verschillende smaken en combinaties maar van elke smaak is weer iets moois te combineren.

Steeds meer mensen hebben steeds hogere eisen, dit mag natuurlijk ook want we zijn dagelijks druk bezig, en zodra we tijd hebben willen we ook graag genieten van de dingen die hebben en rond om ons heen begeven.

Een totaalconcept kan ook voordelig uitpakken, als je verschillende interieurs bij een interieur bouwer laat maken of dat je verschillende bedrijven iets laat maken kan de begroting kun je tocht voordeliger uit zijn als je dit bij een iemand laat maken. Zo heb je ook de kleur en afwerking onder controle.

“Paul Cleven is een jonge dynamische Designer. Door zijn interesse in verschillende stijlen heeft hij een enorm aanpassingsvermogen. Met zijn frisse kijk op uitdagende ideeën is Paul in staat geweest om iets te realiseren waar wij nog lang plezier aan kunnen beleven.”

Fam. Gerrits

“Paul heeft ons nieuwe huis een thuis gemaakt! Met zijn frisse kijk en expertise wist hij onze wensen te realiseren. Prachtige materialen en leuke gadgets maken de woning nu functioneel en compleet.”

M. Ladage

“Met zijn creatieve en vernieuwende ontwerpen weet Paul ons elke keer weer versteld te staan!”

Fam. van Vorstenbos

“Paul had met zijn open en eerlijke werkwijze al direct een streepje voor bij ons. Hij heeft de nieuwe winkel precies die sfeer en uitstraling gegeven waar wij naar op zoek waren. Volgens onze klanten is de winkel in balans. Paul heeft de winkel ingericht met verrassende producten en middelen. Hij is hiermee ruim binnen budget gebleven, iets wat ook niet onbelangrijk is in deze tijd!”

Mieke Vonhoff, Vonhoff Fashion Store