Interieurarchitect Boxmeer

Paul Cleven is een interieurarchitect voor Boxmeer met een duidelijke visie: voor u uw droom op het gebied van uw interieur laten uitkomen! Neem dan ook vandaag nog contact op met Paul als u het over uw nieuwe inrichting wilt hebben. Als u samen met hem wilt bekijken wat er allemaal mogelijk is als het aankomt op die mooie inrichting voor uw huis. Hij verzorgt interieurarchitectuur voor Boxmeer die er helemaal op is gericht u uzelf zo prettig mogelijk te laten voelen. Waarmee u elke dag weer kunt genieten van hoe mooi, gezellig en stijlvol uw huis is ingericht.

Aan de slag met interieurarchitecten in Boxmeer

Het is goed om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die Paul Cleven u te bieden heeft, als u op zoek bent naar een interieurarchitect voor Boxmeer. Neem om te beginnen eens een kijkje op de website van Paul, waar u een groot aantal voorbeelden terugvindt van inrichtingen die hij in een eerder stadium heeft gemaakt. Hier kunt u wellicht inspiratie uit halen voor uw eigen inrichting. Bij een persoonlijk gesprek neemt Paul al uw wensen op het gebied van uw inrichting met u door. Zo heeft u straks een inrichting die helemaal op maat en naar uw eigen wens is. Wilt u hier meer over weten? Meer informatie over de werkwijze van Paul is elders op deze website terug te vinden.

Meer weten over interieurarchitectuur in Boxmeer?

Met Paul aan uw zijde heeft u straks een inrichting in uw huis waar u helemaal gelukkig van wordt. Hij zorgt er graag voor dat u kunt genieten van een interieur dat esthetisch, functioneel en budgettair verantwoord is. Het maakt daarbij niet uit of u wilt gaan voor een moderne look, een landelijk klassieke of toch meer voor vintage. Uit al deze stijlen weet Paul als interieurarchitect voor Boxmeer de mooiste combinaties te maken. Hij ziet het daarbij altijd als een mooie uitdaging om de verschillende elementen in een gebouw zo perfect mogelijk met elkaar te combineren.

“Paul Cleven is een jonge dynamische Designer. Door zijn interesse in verschillende stijlen heeft hij een enorm aanpassingsvermogen. Met zijn frisse kijk op uitdagende ideeën is Paul in staat geweest om iets te realiseren waar wij nog lang plezier aan kunnen beleven.”

Fam. Gerrits

“Paul heeft ons nieuwe huis een thuis gemaakt! Met zijn frisse kijk en expertise wist hij onze wensen te realiseren. Prachtige materialen en leuke gadgets maken de woning nu functioneel en compleet.”

M. Ladage

“Met zijn creatieve en vernieuwende ontwerpen weet Paul ons elke keer weer versteld te staan!”

Fam. van Vorstenbos

“Paul had met zijn open en eerlijke werkwijze al direct een streepje voor bij ons. Hij heeft de nieuwe winkel precies die sfeer en uitstraling gegeven waar wij naar op zoek waren. Volgens onze klanten is de winkel in balans. Paul heeft de winkel ingericht met verrassende producten en middelen. Hij is hiermee ruim binnen budget gebleven, iets wat ook niet onbelangrijk is in deze tijd!”

Mieke Vonhoff, Vonhoff Fashion Store