Interieuradviseur

Wilt u een bijzonder interieuradvies neem dan contact op met Paul Cleven, interieuradviseur Paul Cleven is in staat om uw wensen te visualiseren.

Het is wel belangrijk om te weten wat u graag wenst en natuurlijk waar u al die jaren een hekel aan heeft gehad, dit moeten we juist voorkomen in het nieuwe plan. Als mijn juist een persoonlijk tintje aan zijn eigen interieur maakt, krijg je telkens weer iets unieks. Een interieur kan heel persoonlijk zijn maar het is toch de kunst om telkens weer onderscheidend te zijn. Bij een interieuradvies zijn bepaalde aspecten belangrijker dan als je dit privé zou gaan uitvoeren. interieur advies kan op verschillende manieren, alleen een ontwerp of de geheel begeleiding tot het moment dat het opgeleverd gaat worden.

Een gedegen interieur advies kan de hele bouw makkelijker en beter doen laten verlopen. De eventuele kosten die je maakt van een interieur heb je hiermee zo terug verdiend.

“Paul Cleven is een jonge dynamische Designer. Door zijn interesse in verschillende stijlen heeft hij een enorm aanpassingsvermogen. Met zijn frisse kijk op uitdagende ideeën is Paul in staat geweest om iets te realiseren waar wij nog lang plezier aan kunnen beleven.”

Fam. Gerrits

“Paul heeft ons nieuwe huis een thuis gemaakt! Met zijn frisse kijk en expertise wist hij onze wensen te realiseren. Prachtige materialen en leuke gadgets maken de woning nu functioneel en compleet.”

M. Ladage

“Met zijn creatieve en vernieuwende ontwerpen weet Paul ons elke keer weer versteld te staan!”

Fam. van Vorstenbos

“Paul had met zijn open en eerlijke werkwijze al direct een streepje voor bij ons. Hij heeft de nieuwe winkel precies die sfeer en uitstraling gegeven waar wij naar op zoek waren. Volgens onze klanten is de winkel in balans. Paul heeft de winkel ingericht met verrassende producten en middelen. Hij is hiermee ruim binnen budget gebleven, iets wat ook niet onbelangrijk is in deze tijd!”

Mieke Vonhoff, Vonhoff Fashion Store