Interieuradviseur Wijchen

Is het tijd voor een nieuw interieur? Dan is het goed om hiervoor eens contact op te nemen met Paul Cleven. Hij is een interieuradviseur voor Wijchen en omstreken, die als geen ander weet hoe een mooi interieur het beste vormgegeven kan worden. Wat uw wensen op dit gebied ook zijn, Paul zorgt er graag voor dat u straks een interieur heeft dat helemaal aansluit op wat u het mooiste vindt. Hij geeft interieuradvies in Wijchen op maat, waarbij u er altijd op mag rekenen dat u straks een interieur heeft dat helemaal op uw persoonlijke wensen aansluit.

Interieur advies in Wijchen

Paul Cleven is een specialist op het gebied van alles wat met interieurs te maken heeft. Of u nu op zoek bent naar een modern interieur, een mooi landelijk interieur of juist een vintage look, Cleven zorgt er graag voor dat u straks helemaal happy bent in uw inrichting. Neem eens een kijkje op de overige pagina’s van deze website, waar u onder andere een groot aantal mooie inrichtingen ziet die Cleven in het verleden heeft verzorgd. Inrichtingen die het toonbeeld zijn van mooie stijl, maar die daarbij ook helemaal passen bij de mensen voor wie deze inrichtingen zijn verzorgd.

Meer weten over interieuradvies in Wijchen?

Voor interieuradvies in Wijchen neem je gewoon even contact op met Paul Cleven. Hij staat klaar om jou te helpen aan die inrichting die helemaal bij je past. Samen met jou gaat hij om tafel zitten om alle mogelijkheden in je woning met je door te nemen. Zodat jij straks elke dag mag genieten van een huis waar je jezelf helemaal thuis voelt! Maak vandaag nog een afspraak met Paul, zodat hij bij jullie langs kan komen om te bekijken hoe er in jullie huis een mooi nieuw interieur gemaakt kan worden.

“Paul Cleven is een jonge dynamische Designer. Door zijn interesse in verschillende stijlen heeft hij een enorm aanpassingsvermogen. Met zijn frisse kijk op uitdagende ideeën is Paul in staat geweest om iets te realiseren waar wij nog lang plezier aan kunnen beleven.”

Fam. Gerrits

“Paul heeft ons nieuwe huis een thuis gemaakt! Met zijn frisse kijk en expertise wist hij onze wensen te realiseren. Prachtige materialen en leuke gadgets maken de woning nu functioneel en compleet.”

M. Ladage

“Met zijn creatieve en vernieuwende ontwerpen weet Paul ons elke keer weer versteld te staan!”

Fam. van Vorstenbos

“Paul had met zijn open en eerlijke werkwijze al direct een streepje voor bij ons. Hij heeft de nieuwe winkel precies die sfeer en uitstraling gegeven waar wij naar op zoek waren. Volgens onze klanten is de winkel in balans. Paul heeft de winkel ingericht met verrassende producten en middelen. Hij is hiermee ruim binnen budget gebleven, iets wat ook niet onbelangrijk is in deze tijd!”

Mieke Vonhoff, Vonhoff Fashion Store