Interieuradviseur Venlo

Vindt u dat het tijd is voor een nieuw interieur in uw huis? Heeft u genoeg van de inrichting die u al zo lang in uw huis heeft en denkt u dat het mooi zou zijn om hier een keer iets geheel nieuws mee te doen? Dan nodigen wij u van harte uit om eens contact op te nemen met Paul Cleven. Paul is een ervaren interieuradviseur voor Venlo en omstreken, die door de jaren heen al heel wat huizen heeft voorzien van een mooie, nieuwe inrichting. We raden u aan om eerst een keer een kijkje te nemen bij de vele voorbeelden van inrichtingen op deze website, waar u dan wellicht een mooie inspiratie uit kunt halen.

Aan de slag met interieuradvies in Venlo

Het is goed om eens na te denken over die nieuwe inrichting van uw huis. Lees eens wat woonbladen door, kijk bij andere mensen thuis of laat uw fantasie gewoon eens de vrije loop gaan. U krijgt dan wellicht al een idee in uw hoofd, dat u dan met Paul door kunt nemen. Hij neemt uw ideeen en kijkt hoe hij hier een mooie inrichting van gaat maken. Maar u kunt Paul ook de vrije hand geven bij het verzorgen van uw inrichting. Hij komt dan bij u thuis langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn, maar ook om u te leren kennen. Zo kan hij het beste een inrichting maken die u helemaal op het lijf is geschreven.

Meer weten over het beste interieur advies voor Venlo?

Als u op zoek bent naar interieuradvies in Venlo, dan is het goed om gewoon eens contact op te nemen met Paul Cleven. Hij is de interieuradviseur die ervoor zorgt dat u een inrichting krijgt die helemaal bij u past. Een inrichting die mooi is, die aanvoelt als thuis en waar u met veel genoegen heel wat jaartjes in door gaat brengen. Paul gaat graag voor u aan de slag, om ervoor te zorgen dat u straks uw droominterieur in huis heeft staan!

“Paul Cleven is een jonge dynamische Designer. Door zijn interesse in verschillende stijlen heeft hij een enorm aanpassingsvermogen. Met zijn frisse kijk op uitdagende ideeën is Paul in staat geweest om iets te realiseren waar wij nog lang plezier aan kunnen beleven.”

Fam. Gerrits

“Paul heeft ons nieuwe huis een thuis gemaakt! Met zijn frisse kijk en expertise wist hij onze wensen te realiseren. Prachtige materialen en leuke gadgets maken de woning nu functioneel en compleet.”

M. Ladage

“Met zijn creatieve en vernieuwende ontwerpen weet Paul ons elke keer weer versteld te staan!”

Fam. van Vorstenbos

“Paul had met zijn open en eerlijke werkwijze al direct een streepje voor bij ons. Hij heeft de nieuwe winkel precies die sfeer en uitstraling gegeven waar wij naar op zoek waren. Volgens onze klanten is de winkel in balans. Paul heeft de winkel ingericht met verrassende producten en middelen. Hij is hiermee ruim binnen budget gebleven, iets wat ook niet onbelangrijk is in deze tijd!”

Mieke Vonhoff, Vonhoff Fashion Store