Interieuradviseur Den Bosch

Bent u op zoek naar een deskundige interieuradviseur in Den Bosch voor het realiseren van een nieuwe keuken, badkamer of woonkamer? Zoekt u iemand met jarenlange ervaring met interieurontwerp en het bouwkundige inzicht om uw woonruimte niet alleen stijlvol, maar ook functioneel en comfortabel te maken? Dan bent u bij interieurarchitect Paul Cleven aan het juiste adres.

Activiteiten interieuradviseur in Den Bosch

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van een interieur dat volledig aansluit op uw wensen. Deze wensen omvatten vaak niet alleen een bepaalde stijl met daarbij passende materialen en kleuren, maar ook een zekere mate van functionaliteit en comfort. Samen met u kunnen we uw wensen omzetten in een 3D ontwerp. Wij kunnen u niet alleen interieuradvies in Den Bosch geven, maar de interieuraspecten van uw verbouwing ook begeleiden. Wij bieden hoge kwaliteit voor ieder budget. We bespreken de mogelijkheden graag in een persoonlijk gesprek.

De wens van de klant staat centraal

Bij het ontwerpen van een nieuw interieur staan de wensen van de klant altijd centraal. Interieurontwerp is altijd maatwerk, het is daarom belangrijk om de verwachtingen van u als klant in kaart te brengen. Wij bieden interieur advies in Den Bosch en omgeving. Samen komen we tot een interieurontwerp dat uw verwachtingen zal overstijgen. Neemt u eens een kijkje bij onze voltooide projecten op de website en laat u overtuigen.

Kosteloos kennismakingsgesprek

Wij begrijpen dat u uw nieuwe interieur niet zomaar in handen legt van de eerste de beste interieuradviseur in Den Bosch. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om tijdens een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek de mogelijkheden voor uw interieurproject te bespreken. Bent u net zo enthousiast als wij? Dan gaan wij direct voor u aan de slag. Wij helpen u graag om van uw huis uw thuis te maken.

“Paul Cleven is een jonge dynamische Designer. Door zijn interesse in verschillende stijlen heeft hij een enorm aanpassingsvermogen. Met zijn frisse kijk op uitdagende ideeën is Paul in staat geweest om iets te realiseren waar wij nog lang plezier aan kunnen beleven.”

Fam. Gerrits

“Paul heeft ons nieuwe huis een thuis gemaakt! Met zijn frisse kijk en expertise wist hij onze wensen te realiseren. Prachtige materialen en leuke gadgets maken de woning nu functioneel en compleet.”

M. Ladage

“Met zijn creatieve en vernieuwende ontwerpen weet Paul ons elke keer weer versteld te staan!”

Fam. van Vorstenbos

“Paul had met zijn open en eerlijke werkwijze al direct een streepje voor bij ons. Hij heeft de nieuwe winkel precies die sfeer en uitstraling gegeven waar wij naar op zoek waren. Volgens onze klanten is de winkel in balans. Paul heeft de winkel ingericht met verrassende producten en middelen. Hij is hiermee ruim binnen budget gebleven, iets wat ook niet onbelangrijk is in deze tijd!”

Mieke Vonhoff, Vonhoff Fashion Store