Interieuradviseur Boxmeer

Het is belangrijk om in een huis te wonen waar u uzelf prettig voelt. In een inrichting waar u met veel plezier bent. Waar het gezellig is, waar u graag mensen ontvangt en waar u kunt genieten van goed gezelschap. Het kan natuurlijk altijd dat u zelf even niet in beeld heeft hoe u deze inrichting kunt verwezenlijken. Dan raden wij u aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen bij Paul Cleven. Paul is een interieuradviseur voor Boxmeer die graag voor u aan de slag gaat. Hij heeft veel ervaring met het verzorgen van interieurs en doet dit graag ook voor u. Nodig hem dan ook uit om een keer bij u te komen kijken wat er allemaal tot de mogelijkheden behoort.

U zoekt interieuradvies in Boxmeer?

Het is goed om eens te praten met een specialist op het gebied van inrichtingen, als u vindt dat de tijd is gekomen om iets nieuws te doen met uw inrichting. Misschien bent u wel uitgekeken op de inrichting die u al zo lang in uw huis heeft en is het tijd voor wat nieuws. Maar het kan natuurlijk ook dat u naar een nieuw huis gaat, waar u graag een inrichting wilt hebben die helemaal anders is dan wat u in uw oude woning had. Wellicht trekt er iemand bij u in en is het nu zaak om een goede balans te vinden tussen uw verschillende stijlen. Paul luistert hier naar en komt dan met een mooie oplossing.

Interieur advies in Boxmeer op maat

Paul Cleven is een interieuradviseur voor Boxmeer met vele jaren ervaring. Als hij voor u aan de slag gaat, dan kunt u er op rekenen dat u een interieur krijgt dat helemaal voldoet aan al uw wensen. Schroom dan ook niet om eens contact met Paul op te nemen en uw idee voor die nieuwe inrichting met hem door te nemen. Hij geeft u dan interieur advies in Boxmeer. Of het nu gaat om de keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamer of gewoon het hele huis, Paul zorgt ervoor dat u straks een inrichting heeft waar u uzelf helemaal happy voelt!

“Paul Cleven is een jonge dynamische Designer. Door zijn interesse in verschillende stijlen heeft hij een enorm aanpassingsvermogen. Met zijn frisse kijk op uitdagende ideeën is Paul in staat geweest om iets te realiseren waar wij nog lang plezier aan kunnen beleven.”

Fam. Gerrits

“Paul heeft ons nieuwe huis een thuis gemaakt! Met zijn frisse kijk en expertise wist hij onze wensen te realiseren. Prachtige materialen en leuke gadgets maken de woning nu functioneel en compleet.”

M. Ladage

“Met zijn creatieve en vernieuwende ontwerpen weet Paul ons elke keer weer versteld te staan!”

Fam. van Vorstenbos

“Paul had met zijn open en eerlijke werkwijze al direct een streepje voor bij ons. Hij heeft de nieuwe winkel precies die sfeer en uitstraling gegeven waar wij naar op zoek waren. Volgens onze klanten is de winkel in balans. Paul heeft de winkel ingericht met verrassende producten en middelen. Hij is hiermee ruim binnen budget gebleven, iets wat ook niet onbelangrijk is in deze tijd!”

Mieke Vonhoff, Vonhoff Fashion Store