Interieuradvies Nijmegen

Voor een interieuradvies in nijmegen, oss, uden, cuijk, beuningen, venray, boxmeer of elders, kijk dan even op de site van Paul Cleven, daar ziet u dat hij in staat is om verschillende stijlen voor u uit te werken tot een plan van aanpak.

Daarom is het erg belangrijk dat u al een beetje weet en uit kunt leggen wat u voor ogen heeft en wat u kritische punten zijn om deze in het nieuwe plan te doen verdwijnen. Interieuradvies is iets wat heel persoonlijk kan zijn, telkens weer is dit een uitdaging waar je niet van weet of deze stijl nog een keer terug komt.

Bij interieuradvies is het de bedoeling dat alle obstakels die er waren zijn verholpen of zodanig te niet zijn gedaan. Interieuradvies kan voor verschillende ruimtes zijn in een woning oa. Woonkamer, keuken of badkamer of een totaalconcept. hiermee kun je alles mooi met elkaar afstemmen, en zorgen voor een harmonie in uw woning of bedrijf.

“Paul Cleven is een jonge dynamische Designer. Door zijn interesse in verschillende stijlen heeft hij een enorm aanpassingsvermogen. Met zijn frisse kijk op uitdagende ideeën is Paul in staat geweest om iets te realiseren waar wij nog lang plezier aan kunnen beleven.”

Fam. Gerrits

“Paul heeft ons nieuwe huis een thuis gemaakt! Met zijn frisse kijk en expertise wist hij onze wensen te realiseren. Prachtige materialen en leuke gadgets maken de woning nu functioneel en compleet.”

M. Ladage

“Met zijn creatieve en vernieuwende ontwerpen weet Paul ons elke keer weer versteld te staan!”

Fam. van Vorstenbos

“Paul had met zijn open en eerlijke werkwijze al direct een streepje voor bij ons. Hij heeft de nieuwe winkel precies die sfeer en uitstraling gegeven waar wij naar op zoek waren. Volgens onze klanten is de winkel in balans. Paul heeft de winkel ingericht met verrassende producten en middelen. Hij is hiermee ruim binnen budget gebleven, iets wat ook niet onbelangrijk is in deze tijd!”

Mieke Vonhoff, Vonhoff Fashion Store