Binnenhuisontwerp

Voor een binnenhuisontwerp die bij je past kunt u terecht bij Paul Cleven, binnenhuisontwerper Paul Cleven is in staat om zowel moderne of klassieke inrichtingen voor u te realiseren maar ook natuurlijk alles wat daar tussen zit of combinaties van stijlen maakt het telkens weer uniek. Binnenhuisontwerpen kunne erg zakelijk ogen of juist heel erg vertrouwd en gezellig. Gerealiseerde binnenhuisontwerpen zijn met kleine wijzigen weer helemaal bij de tijd.

Doormiddel van doordacht plan kun je ook voor de toekomst weer blijven verfrissen met een klein budget. De uiteenlopende projecten die zijn gerealiseerd zijn totaal verschillend maar belangrijk wel in balans.

Binnenhuisontwerper is nu bijna 10 jaar zelfstandig en heeft veel gezien en geproefd, dit maakt het telkens weer een uitdaging om juist datgene te maken wat men voor ogen heeft maar het niet kan uit leggen.

Het thuis gevoel creëren voor de mensen waar ze al jaren naar opzoek zijn is voor mij ultieme uitdaging.

“Paul Cleven is een jonge dynamische Designer. Door zijn interesse in verschillende stijlen heeft hij een enorm aanpassingsvermogen. Met zijn frisse kijk op uitdagende ideeën is Paul in staat geweest om iets te realiseren waar wij nog lang plezier aan kunnen beleven.”

Fam. Gerrits

“Paul heeft ons nieuwe huis een thuis gemaakt! Met zijn frisse kijk en expertise wist hij onze wensen te realiseren. Prachtige materialen en leuke gadgets maken de woning nu functioneel en compleet.”

M. Ladage

“Met zijn creatieve en vernieuwende ontwerpen weet Paul ons elke keer weer versteld te staan!”

Fam. van Vorstenbos

“Paul had met zijn open en eerlijke werkwijze al direct een streepje voor bij ons. Hij heeft de nieuwe winkel precies die sfeer en uitstraling gegeven waar wij naar op zoek waren. Volgens onze klanten is de winkel in balans. Paul heeft de winkel ingericht met verrassende producten en middelen. Hij is hiermee ruim binnen budget gebleven, iets wat ook niet onbelangrijk is in deze tijd!”

Mieke Vonhoff, Vonhoff Fashion Store