Binnenhuisarchitect Den Bosch

Bent u voor uw nieuwbouwwoning op zoek naar een binnenhuisarchitect in Den Bosch? Of wilt u voor uw verbouwing een interieuradvies van een binnenhuisspecialist? Wij staan met de nodige kennis en kunde klaar om uw interieurproject volledig voor u te verzorgen.

Een goede binnenhuisarchitect in Den Bosch kiezen

Het spreekt vanzelf dat u uw interieurproject niet zomaar uit handen geeft. U wilt er zeker van zijn dat er naar uw wensen geluisterd wordt en dat een binnenhuisarchitect de woonomgeving creëert die u voor ogen heeft. U kunt uit verschillende binnenhuisarchitecten in Den Bosch en omgeving kiezen. De meerwaarde van Paul Cleven is dat wij het ontwerp volledig aanpassen op uw stijl, ook qua materialen en kleuren. Bovendien zijn onze ontwerpen niet alleen leuk voor het oog, maar ook uiterst functioneel en comfortabel. Tot slot zijn wij in staat om binnen ieder budget een kwaliteitsontwerp te realiseren.

Van dromen naar 3D ontwerp

In een uitgebreid gesprek brengen wij uw wensen in kaart. Vervolgens zetten wij deze in combinatie met onze ervaring en bouwkundige inzichten om in een 3D ontwerp. Het voordeel van 3D is dat u uw nieuwe interieur goed kunt visualiseren. Vervolgens kunnen wij uw interieurproject met onze netwerkpartners van A tot en met Z begeleiden. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neemt u dan op de website een kijkje bij de door ons voltooide projecten. Beelden zeggen immers meer dan woorden.

Maak van uw huis uw thuis

Wij hebben met onze projecten succesvol bijgedragen aan de binnenhuisarchitectuur in Den Bosch en omgeving. Wordt uw interieurproject onze volgende uitdaging? U kunt vandaag nog vrijblijvend en kosteloos de mogelijkheden bespreken tijdens een kennismakingsgesprek. Paul Cleven is de binnenhuisarchitect in Den Bosch en omgeving die van uw huis een thuis kan maken.

“Paul Cleven is een jonge dynamische Designer. Door zijn interesse in verschillende stijlen heeft hij een enorm aanpassingsvermogen. Met zijn frisse kijk op uitdagende ideeën is Paul in staat geweest om iets te realiseren waar wij nog lang plezier aan kunnen beleven.”

Fam. Gerrits

“Paul heeft ons nieuwe huis een thuis gemaakt! Met zijn frisse kijk en expertise wist hij onze wensen te realiseren. Prachtige materialen en leuke gadgets maken de woning nu functioneel en compleet.”

M. Ladage

“Met zijn creatieve en vernieuwende ontwerpen weet Paul ons elke keer weer versteld te staan!”

Fam. van Vorstenbos

“Paul had met zijn open en eerlijke werkwijze al direct een streepje voor bij ons. Hij heeft de nieuwe winkel precies die sfeer en uitstraling gegeven waar wij naar op zoek waren. Volgens onze klanten is de winkel in balans. Paul heeft de winkel ingericht met verrassende producten en middelen. Hij is hiermee ruim binnen budget gebleven, iets wat ook niet onbelangrijk is in deze tijd!”

Mieke Vonhoff, Vonhoff Fashion Store